Eusebia Billig Fodboldtrøjer SherrylS

Eusebia Billig Fodboldtrøjer SherrylS

Owner: Garber

Group members: 1

Description:

Køb fodboldtrøjer

Selv om der indtil nu ikke har været nogen klarhed om udbetaling af løn, men ledelsen Persijap forventer, at lønninger til spillere kan betales helt. Hvis der henvises til kontrakten, vil Persijap-spillere blive betalt indtil næste oktober. Selv om de har afsluttet konkurrencen siden juni sidste år.
Persijap adm. Direktør Adjie Darmana bekræftede, indtil nu er der ingen intention fra ledelsen til at gennemgå indholdet af kontrakten. Det indebærer kontraktens varighed.
Indtil nu har vi ingen diskussion om det. køb fodboldtrøjer Ledelsen beder stadig konsortiet om at betale spillere sagde adjie. Fra marts til oktober eller ifølge kontrakter underskrevet i begyndelsen af ​​sidste konkurrence, sagde adjie.
Han håber spillerne bliver tålmodige med denne situation. Derudover sker begivenheder som dette i Persijap. Men det påvirker også spillere fra nogle deltagere i konkurrencen i landet.
Det fortsætter også med at koordinere med konsortiet for at fremskynde processen med udbetaling af lønrestancer fra spillerne. Givet, indtil nu er der ingen klarhed, når lønnen vil blive betalt. Ledelsen er også bekymret for de nuværende Persijap-spillere. Under Ramadan og køb fodboldtrøjer Idul Fitri som dette, har familiens behov normalt svulme. Så denne lønforsinkelse gør spillerne mere forvirrede.
Mange spillere er tvunget til at deltage i mellemturneringer for at overleve og imødekomme deres families behov. Faktisk er to udenlandske spillere Banaken Bossoken og Jose Sebastian også svært ved at vende hjem, fordi de har flere penge til at købe flybilletter.
Planen min familie og jeg vil køre fastende Ramadan og Lebaran i Medan. Det ser imidlertid ud til, at planen er vanskelig at gøre, fordi lønnen fra Persijap ikke har været flydende, sagde målmand M Yasir.
Touched om den holdning, som spillerne vil tage, kan Yasir ikke kommentere meget. For nu er spillerne vendt tilbage til deres respektive områder. Så at koordinering bliver vanskeligere end når spilleren stadig er i messen Persijap.
Hidtil har M Yasir og andre spillere ikke til hensigt at klage til Indonesiens Professional Players Association. Grunden til, at APPI-udtrykkede forventninger indtil nu ikke har givet håndgribelige resultater.
Det forekommer ubrugeligt at klage til foreningen. Problemet med dette problem opstår i mange hold. Medmindre forsinkelsen af ​​løn kun er i Persijap. Når der er en bevægelse for køb fodboldtrøjer at slå en kamp, ​​er den heller ikke kompakt. Faktisk er Persijap, der i sidste ende slår en kamp, ​​faktisk sanktioneret, sagde den tidligere Persias målmand Jakarta.

Brief description: Køb fodboldtrøjer Selv om der indtil nu ikke har været nogen klarhed om udbetaling af løn, men ledelsen Persijap forventer, at lønninger til spillere kan betales helt.
Eusebia Billig Fodboldtrøjer SherrylS

Eusebia Billig Fodboldtrøjer SherrylS

Køb fodboldtrøjer Selv om der indtil nu ikke har været nogen klarhed om udbetaling af løn, men ledelsen Persijap forventer, at lønninger til spillere kan betales helt.

Search in this group

Group members