Rory Fodbold Trøjer EstebanH

Rory Fodbold Trøjer EstebanH

Owner: Garber

Group members: 1

Description:

Fodboldtrøjer til børn

Crystal Palace håber at undgå nedrykning er blevet styrket af Wilfried Zahas potentielle tilbagevenden til deres hold for lørdagens spil i Chelsea, hvor Elfenbenskysten fortsætter med at træne efter næsten fem uger med knæbåndskader.
Zaha, der spændte ligamentet mod Newcastle i sidste måned, rejoined sine holdkammerater i Beckenham torsdag til en lys session og vil blive vurderet igen før kampen på Stamford Bridge. Palace har endnu ikke gjort krav på et point uden den 25-årige i denne sæson - han led en lignende skade i Huddersfields åbningsdag, som styrede ham ud i mere end to måneder - og hvis der ikke er nogen reaktion, burde han være til rådighed.
Roy Hodgson, som håber at få Mamadou Sakho og Ruben Loftus-Cheek til at spille en hel del i træningen i næste billige fodboldtrøjer uge, beskrev Zahas genopretning som bemærkelsesværdig og vil være forsigtig med fremadrettens inddragelse, men hans tilstedeværelse selv blandt erstatningerne ville udgøre en enorm fillip .
Han var i stand til at deltage i holdet i dag for første gang, om end i en ændret session, hvilket er enormt fremgang, sagde palæstedschefen. Vi skal være forsigtige, fordi det var en alvorlig skade, og under normale omstændigheder ville vi ikke have forventet ham tilbage i denne uge.
Men han er så langt foran planen. Jeg er nødt til at gøre det klart: det er et bemærkelsesværdigt opsving, og vi skal være meget forsigtige med at sikre det, bare fordi han kan deltage i to modificerede træningssessioner, kommer han virkelig billige fodboldtrøjer tilbage som Wilfried Zaha han var før skaden. Men den oprindelige prognose havde været, at han ville være tilbage i slutningen af ​​sæsonen, snarere end i bare seks uger, så jeg ville være glad for, at det var muligt for ham at spille noget om lørdagen. Det er stadig tidlige dage. Hvad vi absolut ikke vil gøre, er at skubbe ham tilbage den uge for tidligt og så savne ham i slutningen af ​​sæsonen.
Sakho, der kun har lavet en stedfortræder udseende siden slået en kalv i december og havde lider ubehag af lårvæv for nylig, skyldes at vende tilbage til det første hold på fredag. Han har ikke været hos køb fodboldtrøjer os i flere uger nu ... virker som måneder, sagde Hodgson. Det ville være urealistisk for ham at starte spillet [ved Chelsea]. Men hvis han er fysisk egnet, medicinsk og mekanisk, er der ingen grund til, at han ikke kunne være involveret. Mere realistisk for Frankrigs forsvarer kan være det kritiske spil i Huddersfield før den internationale pause.
Loftus-Cheek, Loanee fra Chelsea, der ramte en ankel i slutningen af ​​december og derefter klagede over knæsmerter efter at have trænet med sin forældersklubs under-23s i sidste uge, deltog i paladsets nederlag af Manchester United på mandag. Han er blevet holdt adskilt fra Chelseas seniorkamp, ​​der har fået sin tilknytning til Palace, og laver sit rehabiliteringsarbejde i akademibyggelsen og skal træne sammen med udviklingsholdet i Cobham i weekenden. Alt er godt, han rapporterer tilbage på Palace på mandag.
Jeg håber, at han kommer ind på mandag, gå ind i behandlingslokalet, de vil sige: Hvordan har du det, Ruben? Og han vil sige: Jeg har det godt, hvornår træner træningen? Sagde Hodgson. Men jeg har haft nogle skuffelser på det seneste, så jeg har lært at sænke mit niveau af håb og optimisme.

Brief description: Fodboldtrøjer til børn Crystal Palace håber at undgå nedrykning er blevet styrket af Wilfried Zahas potentielle tilbagevenden til deres hold for lørdagens spil i Chelsea, hvor Elfenbenskysten fortsætter med at træne efter næsten fem.
Rory Fodbold Trøjer EstebanH

Rory Fodbold Trøjer EstebanH

Fodboldtrøjer til børn Crystal Palace håber at undgå nedrykning er blevet styrket af Wilfried Zahas potentielle tilbagevenden til deres hold for lørdagens spil i Chelsea, hvor Elfenbenskysten fortsætter med at træne efter næsten fem.

Search in this group

Group members