Lorenza Fodbold Trøjer MarinaAl

Lorenza Fodbold Trøjer MarinaAl

Owner: Garber

Group members: 1

Description:

Billige fodboldtrøjer

LA Galaxy underskrev tidligere MLS MVP Mike Magee og Ghanaian fremad Emmanuel Boateng på torsdag.
Magee, en gratis agent, vandt to MLS Cup titler og blev en fan-favorit i sin første periode med Galaxy fra 2009-13.
Jeg er mere end begejstret for at komme tilbage og videre glad for at billige fodboldtrøjer Galaxy ønskede mig tilbage. Jeg er virkelig tilfreds med, sagde Magee. At komme til at spille foran Angel City Brigade, Riot Squad og Galaxians er en fantastisk oplevelse, så jeg glæder mig til at være tilbage.
Fremsendten tilbragte de sidste tre sæsoner med Chicago Fire, efter at han blev handlet til forsvareren Robbie Rogers, som igen blev underskrevet af Galaxy tidligere i ugen.
Magee scorede 21 mål og vandt MVP-prisen i 2013 til trods for midseason-handel for Rogers, billige fodboldtrøjer der opstod som en elite MLS-forsvarer, men han har spillet i kun 29 spil i løbet af de sidste to år på grund af skade.
Mike har vist, at han er en af ​​de mest alsidige og effektive spillere i vores liga, siger Galaxy Manager Bruce Arena. Vi glæder os til, at Mike deltager i vores roster.
Senere på dagen købte Galaxy Boateng fra den svenske klub Helsingborgs for fodboldtrøjer til børn et ikke-frigivet gebyr.
Mike Magee vender tilbage til en anden stavning med LA Galaxy.
Boateng, 21, blev født i Ghana og som teenager flyttet til Californien, hvor han blev udnævnt til tophøjskolespiller i landet i 2012. Han spillede et år på UC Santa Barbara.
Emmanuel er en talentfuld ung, angribende spiller, som vil tilføje værdifuld dybde til vores lovovertrædelse, sagde Arena. Han vil fortsætte med at udvikle sig som en spiller, og vi er glade for at føje ham til vores roster.
Galaxy handlede deres eneste valg af torsdagens MLS SuperDraft til Colorado Rapids i bytte for målrettede tildeling penge, da klubben fortsætter med at opbevare kontanter i deres rapporterede udøvelse af Ashley Cole og Joleon Lescott.

Brief description: Billige fodboldtrøjer LA Galaxy underskrev tidligere MLS MVP Mike Magee og Ghanaian fremad Emmanuel Boateng på torsdag. Magee, en gratis agent, vandt to MLS Cup titler og blev en fan-favorit i sin første periode med Galaxy fra 2009-13.
Lorenza Fodbold Trøjer MarinaAl

Lorenza Fodbold Trøjer MarinaAl

Billige fodboldtrøjer LA Galaxy underskrev tidligere MLS MVP Mike Magee og Ghanaian fremad Emmanuel Boateng på torsdag. Magee, en gratis agent, vandt to MLS Cup titler og blev en fan-favorit i sin første periode med Galaxy fra 2009-13.

Search in this group

Group members